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Easiest Way to Cook Tasty Moqueca de peixe paulistana. (Sao Paulo Fish stew)

Moqueca de peixe paulistana. (Sao Paulo Fish stew) . You can cook Moqueca de peixe paulistana. (Sao Paulo Fish stew) using 12 ingredients and 5 steps. Here is how you achieve it. Ingredients of Moqueca de peixe paulistana. (Sao Paulo Fish stew) Prepare 2 TBSP of vegetable oil. You need 600 g of white fish (cod or haddock). It's 1 of large onion sliced. It's 3 of garlic cloves squashed. Prepare 1/2 TSP of cayenne pepper. You need 1 of red pepper sliced. Prepare 2 of large tomatoes sliced. Prepare 1 TSP of smoked paprika. Prepare to taste of Salt. Prepare 1 can of coconut milk. It's 200 g of cooked frozen sea food (prawns, mussels and squids). It's handful of fresh coriander chopped. Moqueca de peixe paulistana. (Sao Paulo Fish stew) instructions In a pan, add the vegetable oil and make a bed with the onions, garlic and sprinkle the smoked paprika on top.

Recipe: Yummy कच्चे केले का कबाब (Raw Banana Kabab Recipe In Hindi)

कच्चे केले का कबाब (Raw Banana Kabab Recipe In Hindi).

कच्चे केले का कबाब (Raw Banana Kabab Recipe In Hindi) You can have कच्चे केले का कबाब (Raw Banana Kabab Recipe In Hindi) using 17 ingredients and 3 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of कच्चे केले का कबाब (Raw Banana Kabab Recipe In Hindi)

  1. It's of कच्चा केला.
  2. Prepare of चना दाल 4–5 घंटा भिगोया हुआ.
  3. You need of लौंग.
  4. You need of तेजपत्ता.
  5. It's of छोटी इलाइची.
  6. You need of बड़ी इलायची.
  7. It's of सौंफ.
  8. Prepare of जीरा.
  9. Prepare of काली मिर्च.
  10. You need of हल्दी पाउडर.
  11. Prepare of लाल मिर्च पाउडर.
  12. You need of धनिया पाउडर.
  13. Prepare of गरम मसाला.
  14. Prepare of प्याज (बारीक कटा हुआ).
  15. It's of हरी मिर्च.
  16. Prepare of हरा धनिया.
  17. You need of तेल.

कच्चे केले का कबाब (Raw Banana Kabab Recipe In Hindi) step by step

  1. सबसे पहले एक कुकर में हम केले और 1 कप पानी डालकर 3–4 सिटी लगने तक उबाल लेंगे,उसके बाद केले को ठन्डे हो जाने के बाद हम उन्हें छिल लेंगे।उसके बाद हम एक कुकर में भिगोया हुआ चना दाल,लौंग,छोटी इलायची, बड़ी इलाइची,,सौफ,जीरा,काली मिर्च,और एक कप पानी डालकर 4-5 सिटी लगने तक उबाल लेंगे.
  2. उसके बाद हम दाल को एक मिक्सी के जार में डालकर दरदरा सा पेस्ट बना लेंगे।उसके बाद सारे छिले केलो को हम मैश कर देंगे और उसमे पिसा हुआ चना दाल, बारीक कटा हुआ प्याज,हरी मिर्च,और हरा धनिया डाल कर सारी चीजों को अच्छे से मिला लेंगे।.
  3. अब हम हाथो पर थोड़ा सा तेल लगा लेंगे जिससे मिच्चर हाथो पर चिपके नहीं,उसके बाद हम मिक्चर में से छोटे बॉल के आकार का एक लोई लेंगे और उसे कबाब का आकार देंगे, ऎसे ही हम सारे कबाब को बना लेंगे।अब हम एक पैन में 2 चम्मच तेल डालकर कबाब को उसमे दोनों तरफ क्रिस्पी होने तक तल लेंगे।ऐसे ही सारे कबाब को बनाकर गरमा गरम प्याज और हरी चटनी के साथ परोसें।.

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